ВМРО-Младежи с демонстрация пред резиденция Бояна“.  Всичко по темата: Отношенията България - РС

...
ВМРО-Младежи с демонстрация пред резиденция Бояна“. 
Всичко по темата:
Отношенията България - РС
Коментари Харесай

ВМРО с демонстрация пред резиденция „Бояна“: Отстъпки по темата РС Македония значат сваляне на правителството!

ВМРО-Младежи с проява пред резиденция „ Бояна “. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 131
Причината - през днешния ден държавните управления на Република България и на Република Северна Македония ще проведат взаимно съвещание в постройката.

Младежите настояват за среща с българския и македонския министър председател, с цел да ги срещнат с общата ни история и литература. В писмо през вчерашния ден управлението на младите войводи насочва зов към министър-председателя на България, министър-председателя и президента на районен съд Македония, с гледище да ги одобряват в Министерски съвет на Р България, с цел да им подарят книги на исторически български създатели.



" Корелацията на Кирил Петков стигна до това да си приказваме за самолетни линии, а не за същинските проблеми - правата на българите в Македония, нашите език, история и просвета, които крадат всекидневно. Отстъпки по тематиката районен съд Македония значат единствено едно - събаряне на това държавно управление ", съобщи Александър Сиди пред публицисти.

Самолетна линия София-Скопие е най-безумното нещо. България няма да се откаже от хората си, добави някогашният народен представител по тематиката. 

Над 75% от българските жители чакат България да затвърди и отбрани позицията си, нещо което нашият обичан министър-председател, да се свети името му, не прави, безапелационен бе Сиди. 

Преди две седмици представители на се събраха на проява и пред президентството по време на Консултативния съвет за национална сигурност.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 131  Правителствата на България и Северна Македония ще заседават взаимно Правителствата на България и Северна Македония ще заседават взаимно  И президентът ще се срещне с македонския министър председател Ковачевски И президентът ще се срещне с македонския министър председател Ковачевски  Външният министър Генчовска беседва със северномакедонския си сътрудник Външният министър Генчовска беседва със северномакедонския си колега
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР